Λογότυπο ΕΣΠΑ
Go to top
Blog

Βήματα για μία Θεραπεία Micro-needling!

Βήματα για μία θεραπεία Micro-needling :

  1. Ο θεραπευτής αφαιρεί το make-up. Στη συνέχεια συνιστάται ένα ήπιο peeling για να αφαιρεθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Αν χρειαστεί ο θεραπευτής εφαρμόζει μία αναισθητική κρέμα στον ασθενή.
  2. Ο θεραπευτής απολυμαίνει σωστά το δέρμα πριν κάνει την εφαρμογή micro needling προς διάφορες κατευθύνσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κατάλληλο, αποστειρωμένο διάλυμα μεσοθεραπείας και όχι ένα κοινό προϊόν περιποίησης του δέρματος που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένων λοιμώξεων και σοβαρών φλεγμονών
  3. Μετά το micro needling, εφαρμόζεται μία αποστειρωμένη μάσκα στο δέρμα. Η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί περίπου 40-45 λεπτά και είναι σχετικά ανώδυνη. Μπορεί να παρατηρηθεί κάποια ερυθρότητα έως και 1 ημέρα μετά, ως αποτέλεσμα της διέγερσης του δέρματος, αλλά υποχωρεί γρήγορα καθώς αρχίζει η ανάπλαση που θα οδηγήσει σε ένα δέρμα πιο λαμπερό και σφριγηλό.
  4. Εφαρμόστε για κάποιες ημέρες μετά τη θεραπεία, αντηλιακές κρέμες με SPF 50 και ειδικές αναπλαστικές κρέμες.

Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα χρειαστεί περισσότερες από μία θεραπείες, για να την ενεργοποίηση και παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
ΝΕΟ Πρωτόκολλο Θεραπείας ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ μόνο με 55€ !!!

Άμεσο Lifting & Σύσφιξη με ταυτόχρονη μείωση των δυναμικών ρυτίδων και γραμμών έκφρασης με συνδυασμό Micro-Needling Dermapen & Χημικού Peeling Πεπτιδίων και Πολυ-Υδροξυ-Οξέων