Λογότυπο ΕΣΠΑ
Go to top
Blog

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ: Τι είναι και ποια τα οφέλη;

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

 

Ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα μέθοδος, απόλυτα ασφαλής χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ωφελούμενου!
Με τη Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (Scrubbing) και αναρρόφησης (Vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου. Έτσι διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα δείχνει αναζωογονημένο, φρέσκο και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται ποικίλες κεφαλές από διαμάντι, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε τύπος δέρματος, από λεπτό και ευαίσθητο έως πιο ανθεκτικό αλλά και κάθε βαθμίδα προβλήματος που αντιμετωπίζει το δέρμα του ωφελούμενου.
Τα οφέλη της Δερμοαπόξεσης με Διαμάντι είναι τα εξής:
  1. Βαθύς καθαρισμός του δέρματος (Βαθύ peeling)
  2. Λείανση ουλών και σημαδιών από ακμή
  3. Αποχρωματισμός κηλίδων, δυσχρωμιών και πανάδων
  4. Βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής του δέρματος
  5. Αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία
  6. Αναζωογόνηση του θαμπού, άτονου και σκληρού δέρματος
  7. Μείωση της λιπαρότητας του δέρματος
  8. Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων
  9. Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και υπεραιμία των ιστών

—————————–
ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

***  μόνο με 55€ !!! ***
Δύο (2) Συνεδρίες για Καθαρισμό (Βαθύ peeling) & Ανάπλαση Επιδερμίδας με Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και Χημικό Peeling νέας γενιάς !!! 

Μάθετε περισσότερα -> ΕΔΩ