Λογότυπο ΕΣΠΑ
Go to top
Blog
  • Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται ποικίλες κεφαλές από διαμάντι, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε τύπος δέρματος, από λεπτό και ευαίσθητο έως πιο ανθεκτικό αλλά και κάθε βαθμίδα προβλήματος που αντιμετωπίζει το δέρμα του ωφελούμενου.

  • Ο θεραπευτής αφαιρεί το make-up. Στη συνέχεια συνιστάται ένα ήπιο peeling για να αφαιρεθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Αν χρειαστεί ο θεραπευτής εφαρμόζει μία αναισθητική κρέμα στον ασθενή.

  • Το τοπικό πάχος οφείλεται στην ανώμαλη, υπερβολική συσσώρευση του λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος από τις οποίες είναι πολύ δύσκολη η απώλειά του, παρά τις όποιες προσπάθειες με δίαιτα και άσκηση.

  • [vc_row][vc_column][vc_column_text] Από Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 επιστρέφουμε στις παλιές μας συνήθειες, αλλά υπό κάποιους όρους. Στη νέα μας κανονικότητα θα προστεθούν οι παρακάτω νέες υποχρεώσεις προσέλευσης στο κέντρο μας από την πλευρά σας που θα παρακαλούσαμε θερμά να τηρηθούν: Θα μπορείτε να εισέλθετε στο κέντρο μας αποκλειστικά με προκαθορισμένο ραντεβού με τους γνωστούς τρόπους επικοινωνίας Στο ραντεβού μας πρέπει να προσέλθετε χωρίς συνοδό. Εξαιρούνται τα ανήλικα περιστατικά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που επιτρέπεται να έχουν ένα συνοδό Υποχρεωτική κλήση στην τηλεφωνική μας γραμμή αμέσως με την προσέλευσή σας στην είσοδο